« رابطه بین ویژگیهای شخصیتی و تفکر انتقادی ... | دانلود پایان نامه با موضوع بررسی تأثیر قدرت بازاریابی ... » |
جدول ۴-۱ : پارامترهای واحد دار ماده
پارامتر ماده | مقدار پارامتر ماده |
ν | ۰.۳ |
۴-۱- بدون اختلاف دما
هدف اول در این قسمت، معتبرسازی حل الاستیک بدون معادله انتقال حرارت با مقالهای ]۱۵[ میباشد. همانطور که در شکل ۴-۱-۱ مشاهده می شود تنشها کاملاً با تنشهای آن مقاله باهم یکسان هستند. در اینجا منظور از ، شکل بیبعد تنشها به صورت و مختصات شعاعی به صورت بیبعد میباشد.
این مقایسه برای مشخصات a=0.04 m، b=0.1 m، ، ، و ترسیم شده است.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
شکل ۴-۱-۱ : نمودار تنشهای شعاعی و مماسی نسبت به شعاع برای مشخصات a=0.04 m، b=0.1 m، ، ، و
در اینجا، نمودارهای تغییرات مدول الاستیسیته و تنش تسلیم بر حسب شعاع به ترتیب به صورت شکلهای ۴-۱-۲ و ۴-۱-۳ میباشد.
شکل ۴-۱-۲ : نمودار مدول الاستیسیته بر حسب تغییرات شعاع برای
مشخصات a=0.04 m، b=0.1 m، و
شکل ۴-۱-۳ : نمودار تنش تسلیم بر حسب تغییرات شعاع برای
مشخصات a=0.04 m، b=0.1 m، و
در این مقاله از طریق به دست آوردن معادلات ناویر (رابطهها بر حسب جابجاییها میباشند) به این نتایج رسیده است. برای مدول الاستیسیته و تنش تسلیم، از توابع توانی بر حسب شعاع استفاده کرده است.
(۴-۱-۱)
در آن ، پارامتر ماده در همان رتبهی تنش تسلیم می باشد. n و m، پارامترهای بدون بعد ماده در نظر گرفته شده اند که به ترتیب با و یکسان میباشند. از روابط تنش-کرنش در حالت الاستیک استفاده کرده است.
(۴-۱-۲)
در اینجا، و کرنشهای کلی در نظر گرفته شده اند. سپس تنشها را بر حسب جابجاییها به دست آورده است.
(۴-۱-۳)
بر اساس رابطه تعادل به معادله دیفرانسیل زیر رسیده است.
(۴-۱-۴)
سپس با حل معادله دیفرانسیل بالا و در نظر گرفتن
(۴-۱-۵)
به روابط زیر دست یافته است.
(۴-۱-۶)
(۴-۱-۷)
در روابط بالا و با توجه به شریط مرزی مسأله که با شرایط مرزی مسأله بررسی شده در این پایان نامه یکسان میباشد، به صورت زیر به دست آمدهاند.
(۴-۱-۸)
نتایجی که در نمودار شکل ۴-۱-۲ به دست آمده است، از روابط ۴-۱-۶ و ۴-۱-۷ نتیجه گیری شده است که با نتایج به دست آمده از روابط ۳-۲-۳۸ و ۳-۲-۴۳ با شرایط مرزی یکسان، مقایسه شده اند. همانطور که مشاهده شد این دو نتایج کاملاً بر هم منطبق میباشند.
هدف بعدی از این قسمت، معتبرسازی نتایج برای شروع تسلیم و تغییر شکل پلاستیک است. همانطور که میدانیم شروع ناحیهی پلاستیک در مخازن کروی همگن بدون در نظر گرفتن انتقال حرارت و فقط با بارگذاری فشار داخلی، از شعاع درونی کره میباشد. حال مشاهده میکنیم که در اینجا نیز همچین نتایجی به دست آمده است. برای مشخصات a=0.5 m، b=0.51 m، ، ، ، و در شکل ۴-۱-۴ نمودار اختلاف تنشهای مماسی و شعاعی نشان داده شده است. همانطور که مشاهده می شود اختلاف آنها برحسب شعاع سیر نزولی دارد.
شکل ۴-۱-۴ : نمودار اختلاف تنش ها نسبت به شعاع برای مشخصات a=0.5 m، b=0.51 m، ، ، و
۴-۲- نتایج الاستیک با در نظر گرفتن گرادیان دما
الف - برای کرهای با مشخصات a=0.5 m و b=0.51 m با در نظر گرفتن اختلاف دما به شکل و و فشار داخلی با فرض کردن پارامترهای ماده به صورت ، ، ، و ، نتایج حل الاستیک کلی به صورت نمودار تنش شعاعی بر حسب شعاع در شکل ۴-۲-۱ و نمودار تنش مماسی بر حسب شعاع در شکل ۴-۲-۲ و نمودار اختلاف آنها در شکل ۴-۲-۳ آمده است.
شکل ۴-۲-۱ : نمودار تنش شعاعی بر حسب شعاع برای مشخصات a=0.5 m، b=0.51 m، ، و با توجه به بارگذاری و ΔT=10°C
شکل ۴-۲-۲ : نمودار تنش مماسی بر حسب شعاع برای مشخصات a=0.5 m، b=0.51 m، ، و با توجه به بارگذاری و ΔT=10°C
شکل ۴-۲-۳ : نمودار اختلاف تنش مماسی با شعاعی بر حسب شعاع برای مشخصات a=0.5 m، b=0.51 m، ، و با توجه به بارگذاری و ΔT=10°C
فرم در حال بارگذاری ...