[۳۰]لاری (۲۰۱۰)
به بررسی ار تباط ساختار مالکیت و نوع فعالیت شرکت با ساختار سر مایه پرداخته است . این بررسی در کشور چین و با بهره گرفتن از داده های تابلویی و رگرسیون چند متغیره با حجم نمونه ۷۸۹ شرکت در بازه زمانی سال ۲۰۰۰ الی ۲۰۰۶ انجام شده است . نتیجه این بررسی حاکی از استفاده کمتر از تامین مالی از طریق بدهی در شرکت هایی است که مکانیز م های نظام راهبردی آن ها در سطح بالایی اجرا می شود. همچنین نوع صنعتی که شرکت در آن فعالیت دارد پس از ساختار مالکیت و مکانیزم های نظام راهبردی شرکتی آثار مثبتی بر ساختار سرمایه دارد .
۲-۴-۲ تحقیقات داخلی
لازم به ذکر است که در ایران مطالعاتی در مورد ساختار سرمایه و ابعاد آن صورت گرفته است اما تحقیق در زمینه انعطاف پذیری مالی صورت نگرفته است لذا پیشینه تحقیقات داخلی صرفاً در مورد ساختار سرمایه است.
کردستانی و نجفی (۱۳۸۷)
به بررسی عوامل تعیین کننده ساختار سرمایه پرداختند . یافته های این تحقیق حاکی است که بین اندازه شرکت و نسبت بدهی بر مبنای ارزش دفتری رابطه مثبت و معناداری و میان صرفه جویی مالیاتی غیر از بدهی و نسبت بدهی بر مبنای ارزش دفتری و بازار رابطه منفی و معناداری وجود دارد
آل علی (۱۳۸۸)
به بررسی رابطه میان ساختار سرمایه و ساختار مالکیت و تعیین برخی از ویژگی های تاثیر گذار بر ساختار سرمایه پرداخته است . این بررسی در خصوص ۷۷ شرکت و بازه زمانی ۷ ساله (۱۳۸۰- ۱۳۸۶ ) با داده های تابلویی و ۳ مدل رگرسیون چند متغییره در دو طرح تلفیقی و مقطعی انجام شده است . نتیجه بیانگر رابطه معنا دار بین ساختار سرمایه و ساختار مالکیت است
به دنبال انتشار نظریه توازن و ترجیحی ، پژوهشگران زیادی به گسترش و توسعه این نظریه ها پرداختند و در جت تأیید یا رد آن ها تحقیقات زیادی انجام داد ند . بایون در سال ۲۰۰۸ رابطه میان انعطاف پذیری مالی و ساختار سرمایه شرکتها را مورد بررسی قرار دارد و از مرحله چرخه عمر شرکتها به عنوان جانشینی برای تعریف انعطاف پذیری مالی استفاده کرد . نتیجح تحقیق نشان داد که شرکتها ی مرحله تولد به منظور تامین مالی ، سهام منتشر میکنند و اهرم کمی را نگهدار ی می نمایند .
شرکتهای مرحله رشد از تامین مالی از بدهی استفاده ، واهرم زیادی را نگهداری می نمایند . شرکتهای مرحله بلوغ از منابع داخلی استفاده میکنند و اهرم متعادلی دارند (بایون ۲۰۰۸)
اشرفی ( ۱۳۸۹)
به بررسی ارتباط سازو کارهای راهبردی شرکت با ساختار سرمایه پرداخته است . در این پژوهش آثار متقابل اهرم مالی شرکت و سازو کارهای راهبردی مورد مطالعه قرار گرفته است . در این پژوهش تعداد ۸۰ شرکت و در بازه زمانی۸ ساله (۱۳۸۰- ۱۳۸۷ )واز داد های تابلویی استفاده کردهاست . نتیجه این پژوهش نشان دهنده ی وجود رابطه معنا دار میان مالکیت نهادی به عنوان مکانیزم نظام راهبردی و ساختار سرمایه است . از طرف دیگر میان درصد اعضا هیات مدیره غیر موظف و همچنین تفکیک مدیر عامل از هیات مدیره هیچ رابطه معناداری با ساختار سرمایه مشاهده نشده است .
امید پور حیدری
ایشان به بررسی رابطه ۴عامل صنعت، اندازه، سودآوری و دارایی های وثیقه ای با اهرم مالی شرکت پرداخت و در نهایت ارتباط بین اهرم مالی با سودآوری، معکوس ومعنادار و با اندازه، مستقیم و معنادار به دست آمد، ولی ارتباط معناداری بین صنعت و دارایی های وثیقه ای با اهرم مالی شرکت مشاهده نشد.
امین سلیمی سفلی
ایشان به بررسی” تاثیر صنعت و اندازه بر ساختار سرمایه شرکت ها “در ایران پرداخت اما فرضیه یکسان بودن ساختار سرمایه شرکت ها در صنایع مختلف در بورس اوراق بهادارتهران پذیرفته نشد و وجود رابطه بین اندازه و ساختار سرمایه تأیید نگردید.
فصل سوم
روش اجرای تحقیق
-
- ۳- Clark & Brayan 2010,8 ↑
-
- ۲-www.iranbourse.com ↑
-
- . Myers and Majluf’s ,1984 ↑
-
- . DeAngelo, 2007,61 ↑
-
- ۱٫ Cracken ,2004,64 ↑
-
- ۲٫ Average Realized Returns Model ↑
-
- ۱٫ Capital Asset Pricing Model ↑
-
- ۲٫ Dividend Growth Model۳٫ Adjusted Average Realized Return Model ↑
-
- . Jensen and Meckling, 1976 ↑
-
- . Tomas Jandik& Anil K. Makhija, 2005 ↑
-
- .Daivid Scott& Danny Johnson,1982 ↑
-
- .Will Bercht,1989 ↑
-
- . Booth et al,2001,96 ↑
-
- . Hong, Z & Z. X, Jason ,2006,243 ↑
-
- . Frank & Goyal ,2003,229 ↑
-
- . Soku Byoun,2009 ↑
-
- . Mark Puccia and Rob Jones, 2009 ↑
-
- . Donaldson 1969 ↑
-
- . Mauer and Triantis,1994 ↑
-
- . Kim, David C. Mauer, and Ann E. Sherman, 1998 ↑
-
- . Williamson, 1999 ↑
-
- -godfred.et al↑
-
- . Institutional shareholding ↑
-
- . Brian Clark,2010 ↑
-
- . DeAngelo, and Whited , 2010 ↑