« پژوهش های کارشناسی ارشد درباره : بررسی رابطه بین کمال ...دانلود فایل های پایان نامه درباره بررسی جرایم ضد ... »

شکل ۲-۱۱ : پترن تشعشعی برای آنتن سرپینسکی بهبود یافته مرتبه دوم با مثلث داخلی
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

۲-۳-۲-۱- کنترل تشعشعی برای آنتن سرپینسکی بهبود یافته مرتبه دوم با مثلث داخلی
در این قسمت هدف بررسی روش­های جابجایی فرکانس مدهای مختلف آنتن سرپینسکی بهبود یافته مرتبه دوم با مثلث داخلی، می­باشد. به منظور اینکه طراح قابلیت جابجایی تمامی فرکانس­های رزنانس را داشته باشد، ساختار کلی آنتن سرپینسکی بهبود یافته مرتبه دوم با مثلث داخلی، به صورت شکل (۲-۱۲) تغییر یافته است.
در واقع این ساختار ترکیبی از دو ساختار آنتن بهبود یافته با مثلث داخلی و آنتن بهبود یافته با بازوهای تطبیق می­باشد. در ادامه نحوه کنترل فرکانس­های رزنانس را برای ساختار شکل (۲-۱۲) نشان می­دهیم. همان­طور که در این شکل ملاحظه می­کنید، ساختار کلی المان ۲ در این ساختار به منظور کنترل فرکانس اولین مد مرتبه بالا مورد استفاده قرار می­گیرد. برای نمونه زمانی­که پارامتر در محدوده ۰ تا ۲/۴ تغییر می­ کند، فرکانس اولین مد مرتبه بالا در گستره ۴/۹ تا ۱۰ جابجا می­ شود. این درحالی است که تغییر پارامتر بر فرکانس رزنانس سایر مدها بی­تأثیر می­باشد. شکل (۲-۱۳) این نتایج را نشان می­دهد. نکته قابل توجه دیگر این است که با تغییر پارامتر بر روی گستره فوق، پترن آنتن برای تمامی مدها همچنان بصورت تک گلبرگ باقی می­ماند.
شکل ۲-۱۲ : ساختار کلی آنتن سرپینسکی بهبودیافته با مثلث داخلی با قابلیت کنترل فرکانس
شکل ۲-۱۳ : کنترل فرکانس برای اولین مد مرتبه بالا برای آنتن سرپینسکی بهبودیافته با مثلث داخلی
برای کنترل فرکانس دومی مد مرتبه بالا از تغییر پارامترهای و ، که در شکل (۲-۹) مشخص شده ­اند استفاده می­ شود. تأثیر تغییر پارامترهای فوق بر روی فرکانس دومین مد مرتبه بالا در شکل (۲-۱۴) نشان داده شده است. همان­طور که در این شکل ملاحظه می­کنید، با تغییر پارامترهای از ۳/۱ تا ۲/۱، فرکانس دومین مد مرتبه بالا از ۷۶/۱۰ تا ۵۴/۱۲ تغییر می­ کند. این در حالی است که با تغییر این پارامتر، فرکانس رزنانس سایر مدها بدون تغییر باقی می­مانند. نکته قابل توجه دیگر این است که با تغییر پارامترهای و بر روی گستره فوق، پترن آنتن برای تمامی مدها همچنان بصورت تک گلبرگ باقی می­ماند.
برای تغییر فرکانس مد غالب نیز می­توان از تغییر مقدار در ساختار شکل (۲-۹) استفاده کرد. با توجه به توضیحات این بخش، در آنتن­های سرپینسکی بهبودیافته با مثلث داخلی، برای کنترل فرکانس مد غالب از تغییر پارامتر ، برای کنترل فرکانس اولین مد مرتبه بالا از تغییر پارامترهای و و برای کنترل فرکانس رزنانس سومین مد مرتبه بالا از تغییر پارامتر استفاده می­ شود.
شکل ۲-۱۴ : کنترل فرکانس برای دومین مد مرتبه بالا برای آنتن سرپینسکی بهبود یافته با مثلث داخلی
۲-۴- آنتن سرپینسکی بهبودیافته با شکاف­ها[۱۶]
در این بخش با نوعی دیگر از آنتن­های سرپینسکی بهبود یافته برای کاربردهای چندبانده آشنا می­شویم. مزیت اصلی ساختار معرفی شده در این بخش نسبت به ساختارهای قبلی­، افزایش کنترل­پذیری بر روی فرکانس­های رزنانس می­باشد. ساختارهایی که در این بخش مورد بررسی قرار می­گیرند در واقع یک نوع آنتن سرپینسکی بهبود یافته با مثلث داخلی می­باشند.
نکته قابل توجه در خصوص ساختارهای بررسی شده در این بخش، نحوه تغذیه آنها می­باشد. در این بخش برای تغذیه آنتن فرکتالی از روش تزویج الکترومغناطیسی[۱۷] استفاده شده است. علت استفاده از این سیستم تغذیه، افزایش پهنای باند در باندهای مختلف رزنانس می­باشد. بدین منظور سیستم تغذیه، در آنتن­های پیشنهاد شده در این بخش، از نوع تحریک با ساختار شکل می­باشد. ساختار کلی این نوع تغذیه در شکل (۳-۱۵) نشان داده شده است. نوع زیرلایه­ای که برای آنتن­ها در این بخش مورد استفاده قرار گرفته است، می­باشد که با خواص آن را در بخش­های قبلی آشنا شدیم.
شکل ۲-۱۵ : ساختار کلی سیستم تغذیه برای آنتن سرپینسکی بهبودیافته با شکاف­ها [۲]
در این قسمت با آنتن­های بهبودیافته با شکاف، در تکرارهای اول و دوم آشنا می­شویم. ساختار کلی این آنتن­ها در شکل (۲-۱۶) نشان داده شده است. همان­طور که در این شکل ملاحظه می­کنید، این آنتن­ها درواقع از آنتن­های سرپینسکی مرتبه اول و دوم تشکیل شده ­اند، به طوری که ناحیه خالی در ساختارهای سرپینسکی با شکاف­هایی جایگزین شده ­اند (قسمت خط چین در شکل (۲-۱۶) ساختار ­­آنتن سرپینسکی اولیه را نشان می­دهد).
توزیع جریان برای مدهای مختلف آنتن سرپینسکی بهبودیافته با شکاف در تکرار اول، در شکل (۲-۱۷) و توزیع جریان برای مدهای مختلف آنتن سرپینسکی بهبود یافته با شکاف در تکرار دوم، در شکل (۲-۱۸) نشان داده شده است.
شکل ۲-۱۶ : ساختار آنتن سرپینسکی بهبود یافته با شکاف در دو تکرار اول و دوم [۲]
این توزیع جریان­ها از نتایج شبیه­سازی ساختارهای فوق توسط نرم­افزار بدست آمده است. در طراحی این آنتن­ها پارامتر به نحوی انتخاب شده است که فرکانس رزنانس اصلی ساختار در ۵ قرار گیرد. پارامترهای که مربوط به مشخصه­های شکاف­ها می­باشند، به نحوی انتخاب می­شوند که تلفات بازگشتی برای فرکانس­های رزنانس در باندهای مختلف کمتر از ۱۰- باشند. سایر پارامترهای که مربوط به ابعاد المان­های داخلی آنتن می­باشند، از روی ابعاد آنتن سرپینسکی معادل با این ساختار، به دست می­آیند. و در نهایت پارامترهای سیستم تغذیه در این ساختار که شامل می­باشند، با بهره گرفتن از آزمون سعی و خطا، به منظور ایجاد تطبیق مناسب در تمامی باندها و ایجاد توزیع جریان­های نشان داده شده در شکل­های (۲-۱۷) و (۲-۱۸)، به دست می­آیند. در ادامه این بخش نتایج حاصل از شبیه­سازی و اندازه ­گیری، برای خواص تشعشعی آنتن سرپینسکی بهبود یافته با شکاف، در دو تکرار اول و دوم مورد بررسی قرار می­گیرد.
شکل ۲-۱۷ : توزیع جریان مدهای مختلف آنتن سرپینسکی بهبودیافته با شکاف، در تکرار اول [۲]
شکل ۲-۱۸ : توزیع جریان مدهای مختلف آنتن سرپینسکی بهبودیافته با شکاف، در تکرار دوم [۲]
شکل (۲-۱۹) تلفات بازگشتی را برای آنتن­های سرپینسکی بهبودیافته با شکاف، در دو تکرار اول و دوم نشان می­دهد. دلیل تفاوت ناچیز بین نتایج مربوط به شبیه­سازی و اندازه ­گیری، در این است که در شبیه­سازی از زمین نامحدود استفاده شده است. همان­طور که در شکل (۲-۱۹-) مشاهده می­کنید، اولین فرکانس رزنانس برای آنتن سرپینسکی بهبود یافته با شکاف، در تکرار اول، در ۶۷/۳ قرار دارد که این فرکانس مربوط به توزیع جریان در مد اول برای این آنتن می­باشد. دومین فرکانس رزنانس نیز در ۰۳/۶ قرار دارد که این فرکانس نیز مربوط به توزیع جریان در مد دوم برای این آنتن می­باشد. البته همان­طور که در شکل (۲-۱۷) مشاهده می­کنید، مسیر جریان بریا مد اول از مسیر جریان برای دومین مد بزرگتر می­باشد لذا فرکانس رزنانس این مد نیز از فرکانس رزنانس مد دوم کوچکتر می­باشد.
شکل ۲-۱۹: تلفات بازگشتی برای آنتن­های سرپینسکی بهبود یافته با شکاف، در دو تکرار اول و دوم [۲]
شکل (۲-۱۹-) تلفات بازگشتی را برای آنتن سرپینسکی بهبود یافته با شکاف، در تکرار دوم نشان می­دهد. با توجه به توزیع جریان نشان داده شده برای این ساختار در شکل (۲-۱۸)، به وضوح دیده می­ شود که با کاهش مسیر جریان از اولین تا چهارمین مد، فرکانس رزنانس افزایش می­یابد. همان­طور که ملاحظه می­کنید خواص چندبانده بسیار مناسبی برای این آنتن به دست آمد. البته باید به این نکته توجه داشت که برای رسیدن به این خواص چندبانده پارامترهای سیستم تغذیه باید به طور مناسب انتخاب شوند. که این امر توسط شبیه­سازی­های مختلف تحقق یافته است.
استفاده از کابل هم­محور به جای سیستم تغذیه شکل، باعث افزایش تلفات بازگشتی به مقادیری بیشتر از ۱۰- می­گردد، که مطلوب نمی ­باشد.
شکل­های (۲-۲۰) و (۲-۲۱)، بترتیب پترن تشعشعی را برای آنتن سرپینسکی بهبودیافته با شکاف، در دو تکرار اول و دوم نشان می­ دهند.
برای آنتن سرپینسکی بهبودیافته با شکاف، در تکرار اول پترن تشعشعی بریا اولین و دومین مد به صورت تک جهته می­باشد. پلاریزاسیون اختلالی بریا این ساختار به اندازه ۲۰- کوچکتر از پلاریزاسیون پترن تشعشعی در جهت عمود، برای دو صفحه می­باشد. نتایج اندازه ­گیری نیز نتایج فوق را برای ، تایید می­ کند.
شکل ۲-۲۰ : پترن تشعشعی برای آنتن سرپینسکی بهبودیافته با شکاف، در تکرار اول [۲]
در آنتن سرپینسکی بهبود یافته با شکاف، در تکرار دوم، به دلیل اینکه فرکانس مد چهارم دارای تلفات بازگشتی بالایی در مقایسه با سایر مدها می­باشد، لذا معمولاً از این مد رزنانسی در این آنتن استفاده نمی­ شود و این آنتن را به عنوان یک آنتن سه بانده مورد استفاده قرار می­ دهند.
با توجه به این توضیحات پترن تشعشعی بریا اولین سه فرکانس رزنانس در شکل (۲-۲۱) نشان داده شده است. این پترن­ها برای تمامی فرکانس­ها کاملاً تک جهته بوده و گین اندازه ­گیری شده برای آنها به ترتیب برابر با ۸/۴، ۷/۴ و ۵/۶ می­باشد. در ادامه این بخش به بررسی روش­های کنترل فرکانس برای آنتن­های سرپینسکی بهبودیافته با شکاف، در دو تکرار اول و دوم می­پردازیم.
۳-۴-۱-۱- کنترل فرکانس آنتن سرپینسکی بهبودیافته با شکاف­ها، در مرتبه اول
به طور کلی به منظور کنترل فرکانس­های رزنانس یک مد در یک آنتن از تغییر طول مسیر جریان آن مد، استفاده می­ شود.
شکل ۲-۲۱ : پترن تشعشعی برای آنتن سرپینسکی بهبودیافته با شکاف، در تکرار دوم [۲]
باتوجه به توزیع جریان برای دومین مد آنتن سرپینسکی بهبودیافته با شکاف، در مرتبه اول، مشاهده می­ شود که می­توان با تغییر پارامتر طول مسیر جریان را برای این مد تغییر داد و به این روش فرکانس دومین مد را کنترل کرد. شکل (۲-۲۲) تأثیر تغییر را بر روی فرکانس مد دوم نشان می­دهد. از طرفی دیگر در این شکل تأثیر تغییر این پارامتر بر روی فرکانس سایر مدها و پترن تشعشعی مد دوم مورد بررسی قرار گرفته است. همان طور که در این شکل مشاهده می­کنید با تغییر در بازه ۴/۳ تا ۴/۹، می­توان فرکانس دومین مد غالب را در بازه ۰۱/۶ تا ۱۶/۸ جابجا کرد. با تغییر در بازه ذکر شده پترن تشعشعی تغییر زیادی نمی­کند و همواره به صورت تک جهته باقی می­ماند. اما در صورتی که به مقادیر کمتر از ۴/۳ تغییر کند، پترن تشعشعی دچار اختلال می­گردد. به منظور بررسی دقیق­تر تأثیر بر روی پترن تشعشعی از یک پارامتر کمکی به نام عمق گودی[۱۸] استفاده می­ شود، که میزان خرابی پترن را نشان می­دهد.
فرکانس اولین مد نسبت به تغییرات ، ثابت است و بریا تغییر فرکانس مد اول از تغییر پارامتر استفاده می­ شود.
۳-۴-۱-۲- کنترل فرکانس آنتن سرپینسکی بهبودیافته با شکاف­ها، در مرتبه دوم
همان گونه که در شکل (۲-۱۹-) مشاهده می­کنید، فرکانس رزنانس دومین و سومین مد آنتن سرپینسکی بهبود یافته با شکاف، در مرتبه دوم، در فاصله نزدیک به هم می­باشند. در بعضی از کاربردهای آنتن چندبانده فوق، نیاز به افزایش فاصله بین این دو مد فرکانسی وجود دارد. برای کنترل فرکانس دومین مد نسبت به سومین مد از تغییرات پارامترهای استفاده می­ شود. با توجه به توزیع جریان برای این آنتن به راحتی نتیجه می­ شود که تغییرات دو پارامتر به ترتیب باعث جابجایی فرکانس رزنانس دومین و سومین مد می­ شود. لازم به ذکر است که تغییرات بر روی فرکانس سومین مد و تغییرات بر روی فرمانس دومین مد، بی­تأثیر می­باشد.
شکل۲-۲۲ : تأثیر تغییر پارامتر بر روی مشخصه­های تشعشعی آنتن سرپینسکی بهبودیافته با شکاف، در مرتبه اول [۲]
شکل (۲-۲۲) اثر تغییرات را بر روی فرکانس دومین مد نشان می­دهد. همان­طور که در این شکل مشاهده می­کنید با تغییر در بازه ۳/۴ تا ۱۰، می­توان فرکانس دومین مد غالب را در بازه ۳۵/۵ تا ۹/۵ جابجا کرد. با تغییر در بازه ذکر شده پترن تشعشعی تغییر زیادی نمی­کند و همواره بصورت تک جهته باقی می­ماند.
اثر تغییر بر روی سومین فرکانس رزنانس را نیز می­توان به روش قبلی بررسی کرد. در این حالت با تغییر در بازه ۴/۳ تا ۴/۹، می­توان فرکانس سومین مد غالب را در بازه ۷۳/۵ تا ۷۶/۷ جابجا کرد. کل (۲-۲۴) اثر تغییر پارامتر را بر روی سایر پارامترهای تشعشعی نشان می­دهد. با توجه به نتایج بدست آمده در اشکال (۲-۲۳) و (۲-۲۴) می­توان مشاهده کرد که تأثیر تغییر پارامتر بر افزایش فاصله بین دومین و سومین مد، بیشتر از تأثیر پارامتر می­باشد.
لذا جهت جابجایی بزرگ در فاصله بین فرکانس­های دومین و سومین مد، می­توان از تغییر پارامتر ، و برای جابجایی کوچک از تغییر پارامتر استفاده کرد.
شکل ۲-۲۳ : تأثیر پارامتر بر روی مشخصه­های تشعشعی آنتن سرپینسکی بهبودیافته با شکاف، در مرتبه دوم [۲]
شکل ۲-۲۴ : تأثیر تغییر پارامتر بر روی مشخصه­های تشعشعی آنتن سرپینسکی بهبودیافته با شکاف، در مرتبه دوم [۲]
۳-۴-۲- آنتن سرپینسکی بهبودیافته با شکاف­ها، در مرتبه سوم
ساختار کلی آنتن سرپینسکی بهبودیافته با شکاف، در مرتبه سوم، در شکل (۲-۲۵) نشان داده شده است.
در این ساختار تعداد فرکانس­های رزنانس نسبت به دو حالت قبل افزایش چشم­گیری می­یابد، و لذا آنتن با تعداد باند عملکرد بیشتری داریم. شکل (۲-۲۶) توزیع جریان را برای مدهای مختلف این ساختار نشان می­دهد. همان­طور که در این شکل مشاهده می­کنید، شش مسیر اصلی برای جریان وجود دارد که هر کدام از این مسیرها یک مد رزنانسی را تحریک می­ کنند. در اینجا نیز می­توان بیان کرد که هر مسیر جریان با طول الکتریکی بزرگتر، مدی با فرکانس کمتر را تحریک می­ کند.
شکل۲-۲۵ : ساختار کلی آنتن سرپینسکی بهبودیافته با شکاف، در مرتبه سوم [۲]
شکل ۲-۲۶ : توزیع جریان برای مدهای مختلف آنتن سرپینسکی بهبودیافته با شکاف، در مرتبه سوم [۲]
تلفات بازگشتی این آنتن نیز در شکل (۲-۲۷) نشان داده شده است. این شکل وجود خواص چندبانده مناسبی را برای این آنتن نشان می­دهد. نکته قابل توجه در این شکل این است که فرکانس رزنانس مد ششم نشان داده نشده است. علت این امر نیز یکسان بودن فرکانس رزنانسی مد ششم و مد پنجم می­باشد، که باعث می­گردد این دو مد درهم ادغام شوند. البته این نکته را از روی مسیرهای جریان برای این دو مد نیز می­توان استنباط کرد. چرا که مسیر جریان برای دو مد ششم و پنجم با هم برابر می­باشند.
شکل ۲-۲۷ : تلفات بازگشتی آنتن سرپینسکی بهبودیافته با شکاف، در مرتبه سوم [۲]
و در نهایت شکل (۲-۲۸) پترن تشعشعی را برای مد اول این آنتن نشان می­دهد. به جز برای مد چهارم، برای سایر مدها پترن تشعشعی به صورت تک گلبرگ می­باشد. علت عدم تک جهته بودن پترن برای مد چهارم در این ساختار، تأثیر مدهای مرتبه بالاتر نزدیک به مد چهارم می­باشد. که این نکته در شکل (۲-۲۷) قابل مشاهده می­باشد.
در این آنتن به منظور کنترل فرکانس رزنانس مدهای مختلف می­توان از تغییر پارامترهای استفاده کرد. تأثیر تغییرات پارامترهای فوق بر روی فرکانس رزنانس مدهای مختلف را، می­توان همانند بخش­های قبل برای آنتن­های تکرار اول و دوم مورد بررسی قرار داد.
۲-۵- آنتن­های سرپینسکی بهبود یافته چند لایه
یکی دیگر از روش­های رفع مشکلات آنتن سرپینسکی ساده، استفاده از ساختارهای چندلایه می­باشد. نتایج اندازه ­گیری نشان می­دهد که استفاده از این تکنیک­ها باعث بهبود خواص تشعشعی آنتن می­گردد. ادامه این بخش با چند ساختار آنتن­های فرکتالی سرپینسکی چندلایه آشنا می­شویم، و روش بهبود خواص تشعشعی در هرکدام از این ساختارها را مورد بررسی قرار می­دهیم. شکل (۲-۲۹) ساختار کلی آنتن دولایه سرپینسکی با یک لایه توری شکل، را نشان می­دهد. همان­­طور که در این شکل مشاهده می­کنید، در این ساختار لایه پایینی یک آنتن سرپینسکی مرتبه دوم می­باشد.
شکل ۲-۲۸ : پترن تشعشعی برای ۵ مد اول آنتن سرپینسکی بهبود یافته با شکاف، در مرتبه سوم [۲]


موضوعات: بدون موضوع
   یکشنبه 28 آذر 1400


فرم در حال بارگذاری ...

آذر 1403
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
جستجو
آخرین مطالب
 

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کاملکلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

لطفا صفحه را ببندید کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

لطفا صفحه را ببندید

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

لطفا صفحه را ببندید

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

لطفا صفحه را ببندید

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

لطفا صفحه را ببندید

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

لطفا صفحه را ببندید

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

لطفا صفحه را ببندید

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

 

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کاملکلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

لطفا صفحه را ببندید کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

لطفا صفحه را ببندید

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

لطفا صفحه را ببندید

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

لطفا صفحه را ببندید

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

لطفا صفحه را ببندید

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

لطفا صفحه را ببندید

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

لطفا صفحه را ببندید

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

کلیه مطالب این سایت فاقد اعتبار و از رده خارج است. تعطیل کامل

 
مداحی های محرم